50plusmatch

50PlusMatch

3.00
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1 betygsättning
Loading...
Fördelar

👍 Mycket populär bland äldre profiler
👍 Lätt att använda
👍 Effektivt tekniskt stöd

Nackdelar

👎 Priset är för högt
👎 Alla profiler är inte aktiva
👎 Mycket färre profiler än i Singles 50

Topprankade dejtingsajter i Sverige
 1. be2 (matchning av affinitet)
 2. 30Dejting (över 30 år)
 3. 40Dejting (över 40 år)
 4. Singles 50 (över 50 år)
 5. 60Dejting (över 60 år)
 6. Academic Singles (hitta utbildade singlar nära dig)
 7. C-Date (sporadiska relationer)

50plusmatch är en online dejtingsajt som riktar sig specifikt till singlar som är 50 år och äldre. Den här dejtingsajten är särskilt inriktad på aktiva 50-talister som vill ha ett seriöst förhållande. Det gör det lättare att komma i kontakt med singlar som är på samma våglängd.

Den här dejtingsajten har testats och röstats fram som den bästa dejtingsajten för kategorin 50+ av TV-programmet KASSA de la Vara. Datingsajten är mångsidig, lätt att använda och en aktivitetsgemenskap. Det är möjligt att skicka meddelanden med både gratis och fullt medlemskap. Med ett fullvärdigt medlemskap har du självklart fler alternativ.

Så om du är över 50 år och letar efter en plats där du kan träffa människor för dejting och nya vänskapsrelationer, kan den här webbplatsen vara något för dig.

Den här webbplatsen är inte bara en av de äldsta, utan också den största och mest aktiva dejtingsajten för personer över 50 år. Årligen skickas inte mindre än 8 315 364 meddelanden via denna webbplats. Medlemmarna är mycket aktiva, tusentals meddelanden, isbrytare och digitala leenden skickas dagligen. Nya medlemmar ansluter sig varje dag, vilket ökar chanserna att hitta en lämplig dejt.

På den här webbplatsen är alla falska profiler uteslutna. Alla profiler granskas manuellt av webbplatsens administratörer. Dessutom bestämmer du själv vem som får se dina bilder. När du har skapat ett konto har du möjlighet att träffa nya människor i ditt område. Webbplatsen erbjuder alla användare en onlineplattform där de kan träffa likasinnade. Plattformen i sig är mycket säker och diskretion är högt värderad.

Registrering

Registreringsprocessen på denna webbplats är mycket enkel. Det första du kan göra är att fylla i registreringsformuläret på hemsidan. När du har behandlat all relevant information kan du skicka formuläret till webbplatsens administratörer. De kommer att kontrollera din ansökan manuellt. När ansökan är godkänd kan du genast börja leta efter din egen 50+ partner.

Är du attraherad av den här webbplatsen och vill du också träffa din egen prins eller prinsessa över 50 år? Registrera dig då idag helt gratis, snabbt och enkelt på den här webbplatsen. Vem vet, du kanske träffar ditt livs kärlek den här veckan.

Bipasserande

På 50plusmatch är chansen stor att det finns en potentiell matchning för dig. Med tusentals nya profiler varje vecka kan detta inte undvikas.

På 50plusmatch kan du skapa en gratis profil. Med bara tre enkla steg kan du skapa din egen profil. Med en gratis profil kan du lägga till profilbilder, en personlig beskrivning och små taggar. Ju mer du fyller i om dig själv, desto högre blir matchningsgraden.

När allt är klart kan du aktivera din profil. På dejtingsajten kan du aktivt söka efter singlar som passar dig. För att göra detta måste du fylla i dina kriterier, varefter du får en översikt över de singlar som bäst motsvarar dina kriterier.

Datingsajten är lätt att använda och har en lugn och enkel design.

Prissättning (2021)

Registreringen på 50plusmatch är helt gratis. Med en kostnadsfri profil kan du ladda upp 10 foton, skapa din egen sökprofil, se samtal från medlemmar och skicka 10 meddelanden om intresse per dag.

Det är till och med möjligt att svara på medlemmarnas meddelanden med ett fullständigt medlemskap utan kostnad!

Vill du få tillgång till andra funktioner på dejtingsajten? För detta måste du vara fullvärdig medlem. Kostnaderna för ett fullvärdigt medlemskap anges nedan:

 • 1 månad 24,95 euro per månad
 • 3 månader 14,95 euro per månad
 • 6 månader 9,95 euro per månad
 • 1 år 7,95 euro per månad

Alternativ till 50PlusMatch
 1. be2 (matchning av affinitet)
 2. 30Dejting (över 30 år)
 3. 40Dejting (över 40 år)
 4. Singles 50 (över 50 år)
 5. 60Dejting (över 60 år)
 6. Academic Singles (hitta utbildade singlar nära dig)
 7. C-Date (sporadiska relationer)
Besök 50PlusMatch

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *