badoo

Badoo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Fördelar

👍 Ett stort antal anvĂ€ndare. Det Ă€r lĂ€tt att hitta nĂ„gon att chatta med nĂ€r som helst, eftersom det finns medlemmar av alla raser, Ă„ldrar och inriktningar.
👍 Snabb och enkel registrering
👍 Även anvĂ€ndbart för att fĂ„ nya vĂ€nner
👍 VĂ€nlig gemenskap och mĂ„nga mĂ€nniskor som Ă€r villiga att dejta.

Nackdelar

👎 Rekommenderas inte starkt för att hitta ett lĂ„ngsiktigt förhĂ„llande
👎 BegrĂ€nsad sökning: föreslĂ„r endast medlemmar i ditt omrĂ„de
👎 Det Ă€r för dyrt att anvĂ€nda premiumfunktioner
👎 MĂ„nga profiler Ă€r oseriösa

Badoo Àr en hybrid mellan en dejtingwebbplats och en plattform för sociala nÀtverk och har över 470 miljoner registrerade medlemmar. PÄ den romantiska plattformen kan du hitta dejter, trÀffa nya vÀnner och till och med framtida makar. Badoo har en omfattande databas och finns som en mobilapp och en stationÀr webbplats. App-versionen Àr mer populÀr och bekvÀmare, men bÄda har liknande funktioner.

Badoo vill skapa en visuellt imponerande sida och lÀgger större vikt vid bilder Àn profilinnehÄll. Det Àr möjligt att ha ett tomt konto och ÀndÄ fÄ medlemmar intresserade av dig om du har ett attraktivt foto. Orsaken till detta Àr uppenbar: mÀnniskor Àr knappast intresserade av lÄngvariga relationer. De flesta av dem Àr Badoo för tillfÀlliga möten.

Den hÀr dejtingsajten anvÀnder sig av din IP-adress för att avgöra var du befinner dig. Det senare avgör vilka matchningar du fÄr. Om du surfar frÄn din hemstad kan du vara beredd pÄ att se mÄnga bekanta ansikten, inklusive dina grannar, klasskamrater och vÀnner. Men om du anvÀnder den i ett annat geografiskt omrÄde visas invÄnarna pÄ den platsen, och det Àr dÀr Badoo utmÀrker sig.

Den hÀr plattformen kan hjÀlpa dig att trÀffa nya mÀnniskor nÀr du reser. Det Àr ocksÄ möjligt att ha one night stands och ha kul.

Demografi

Badoo Àr vÀrldens största dejtingsajt med över 400 miljoner anvÀndare vÀrlden över och cirka 12 miljoner medlemmar i USA. Appen Àr mycket aktiv och registrerar cirka 300 000 inloggningar per dag. UngefÀr 60 % av anvÀndarna Àr mÀn, medan kvinnor stÄr för ungefÀr 40 %.

Badoo Ă€r öppet för mĂ€nniskor i alla Ă„ldrar, men nĂ€r det gĂ€ller Ă„ldersgrupper Ă€r anvĂ€ndningsnivĂ„erna högst bland besökare i Ă„ldern 25-34 Ă„r. DĂ€refter kommer medlemmar under 18-24 Ă„r, följt av 35-44 Ă„r, 45-54 Ă„r och sĂ„ vidare. Den yngre generationen Ă€r inte intresserad av nĂ„got annat Ă€n tillfĂ€llig dejting. Äldre anvĂ€ndare som söker ett seriöst engagemang kan kĂ€nna sig utelĂ€mnade med fĂ€rre matchningar.

Registrera

Registreringsprocessen Àr ganska enkel hÀr. Du behöver bara ange nÄgra fÄ uppgifter som behövs för att starta processen, till exempel:

 • Ditt namn
 • Plats
 • Genus
 • Intressen (chatt, vĂ€nskap eller dejting)
 • Sexuell preferens
 • E-postadress

Du kan ocksÄ hoppa över detta steg genom att logga in via Facebook eller Twitter.

NÀsta steg Àr att verifiera din profil genom att klicka pÄ lÀnken som du fick i din e-postadress. Detta leder dig direkt till din profil. En sak som förenklar registreringsprocessen pÄ den hÀr plattformen Àr att du inte behöver göra ett personlighetstest. Registreringen gÄr alltsÄ ganska snabbt.

Det sista steget Àr verifieringen av kontot. Du kan alltid anvÀnda plattformen utan detta steg, men de funktioner som du har tillgÄng till utan verifiering Àr ganska begrÀnsade. Kontoverifiering kan göras med en av tvÄ metoder:

LÀnka Badoo-kontot till nÄgot annat konto i sociala medier: detta kan göras via Facebook eller Twitter. Din profilbild frÄn dessa sociala nÀtverkssajter visas direkt pÄ ditt Badoo-konto.
Verifiera din identitet via telefon: du behöver bara klicka pÄ din bild i samma format som visas pÄ skÀrmen och klicka pÄ OK. Denna bild kommer inte att visas pÄ din profil, utan kommer endast att anvÀndas för verifiering.

Sökning av profiler

Funktioner som t.ex. matchningar och personer i nÀrheten arbetar mycket effektivt för att hitta en matchning för dig. För att göra processen Ànnu enklare kan du anvÀnda olika filter för att sortera profilerna i ordning. NÄgra av de vanligaste filtren som finns pÄ webbplatsen Àr:

 • Könstillhörighet
 • Åldersintervall
 • Plats
 • Intresserad av att chatta, bli vĂ€n eller dejta
 • MĂ€nniskor frĂ„n avlĂ€gsna platser

Eftersom Badoo inte ber om personlig information frÄn anvÀndarna, inklusive deras intressen, Äsikter och övertygelser, Àr den hÀr plattformen i allmÀnhet en attraktiv plats för dejting och tillfÀlliga möten. Det Àr dock helt upp till anvÀndaren hur han eller hon vÀljer att gÄ vidare.

Kommunikationsmetoder

Det Àr ganska imponerande att ta kontakt med de olika Badoo-profilerna. Du kan alltid vÀlja nÄgon av följande funktioner:

 • Möten: Om du gillar eller ogillar en profil kan du direkt visa ditt intresse för en profil och fĂ„nga deras uppmĂ€rksamhet.
 • Personer i nĂ€rheten: Du kan alltid söka efter personer via plats och gilla deras profil eller lĂ€gga till dem i din favoritlista.
 • Meddelanden: Meddelanden pĂ„ Badoo Ă€r helt gratis för alla anvĂ€ndare. Den hĂ€r funktionen Ă€r den viktigaste för den hĂ€r plattformen, eftersom endast ett fĂ„tal dejtingsajter accepterar gratis meddelandetjĂ€nster. Men du kan bara fĂ„ tillgĂ„ng till den hĂ€r funktionen efter att du har laddat upp en profilbild. AnmĂ€lningsfunktioner i e-post och webblĂ€sare ser till att du fĂ„r kĂ€nnedom om alla meddelanden som skickas till dig. Om du fĂ„r stötande eller olĂ€mpliga meddelanden kan du alltid blockera dem frĂ„n att skicka meddelanden till dig.
 • Utvalda anvĂ€ndare: Denna tjĂ€nst kan endast anvĂ€ndas med krediter och ger dig möjlighet att fĂ„ mer uppmĂ€rksamhet och popularitet. Din profil visas för alla matchande profiler i det högra hörnet, och de kan alltid vĂ€lja att kontakta dig.

Funktioner för gratis medlemskap

 • TillgĂ„ng till olika filter vid profilsökning.
 • ObegrĂ€nsat antal profiler att blĂ€ddra i
 • Alla typer av meddelandetjĂ€nster Ă€r tillgĂ€ngliga för alla.
 • Kan spela som eller inte spela i mötesfunktioner.
 • Du kan se besökarna pĂ„ din profil.
 • TillgĂ„ng till liknande sökfunktion
 • Kan verifiera din profil.

Förstklassiga funktioner

Eftersom Badoo Ă€r en originell hybrid av socialt nĂ€tverk och dejtingapp eller dejtingsajt förvĂ€ntas den ocksĂ„ ha intressanta tillĂ€ggsfunktioner, och den goda nyheten Ă€r att Badoo har det. Grundmedlemskapet ger dig de grundlĂ€ggande funktionerna du behöver för att börja anvĂ€nda Badoo, men om du vill fĂ„ ut det mesta av det Ă€r det viktigt med en premiumprenumeration (betald). Ett premiummedlemskap ger dig tillgĂ„ng till “superkrafter” pĂ„ webbplatsen eller appen. NĂ„gra av de mest anmĂ€rkningsvĂ€rda premiumfunktionerna Ă€r:

 • Osynlighet
  Dessa funktioner ger dig ett slags spökliknande karaktÀr, du Àr dÀr och osynlig. Utforska programmet/platsen utan att nÄgon mÀrker det.
 • Favoriter
  Med den hÀr funktionen vet du var du stÄr i förhÄllande till andra anvÀndare. Du fÄr veta vilka anvÀndare som har gjort dig till sin favorit.
 • Matchröster
  PÄ Badoo har du tillgÄng till en lista över personer som röstar positivt nÀr de trÀffar dig.
 • Chatta med nya anvĂ€ndare
  PÄ sÄ sÀtt kan du chatta med nya medlemmar sÄ snart de blir medlemmar.
 • PopulĂ€ra medlemmar
  Du kan chatta med populÀra medlemmar pÄ webbplatsen/appen. Detta Àr en gyllene möjlighet.
 • Meddelanden
  Ditt meddelande prioriteras i listan över alla dina kontakter. Att fÄ svar pÄ dina meddelanden före andra gör det hela Ànnu roligare.
 • Ändra omröstningen om mötesplatsen
  NĂ€r du anvĂ€nder mötesfunktionen kan du rösta nej eller ja till de personer du har trĂ€ffat. Om du har röstat “nej” och bestĂ€mmer dig för att Ă„ngra det kan du korrigera dina misstag med Badoos premiummedlemskap.
 • KlistermĂ€rken
  KlistermÀrken har ett sÀtt att göra din chatt roligare; du har möjlighet att krydda din chatt med premiumfunktioner.
 • Inga annonser
  Tack vare premiumabonnemanget kan du njuta av Badoo utan annonser.
Besök Badoo

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *