edarling

eDarling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

eDarling är en av världens mest populära internationella dejtingsajter. Målgruppen för den här dejtingsajten är personer som söker ett seriöst kärleksförhållande, vanligtvis vuxna (över 30 år) och mogna. Den här veteransajten har drivit starka reklamkampanjer i flera år, så användardatabasen är mycket omfattande. I Sverige är det en av de mest populära sajterna för att hitta en fast partner.

Topprankade dejtingsajter i Sverige
 1. be2 (matchning av affinitet)
 2. Singles-Meets (Snabbdejting i din stad)
 3. Academic Singles (hitta utbildade singlar nära dig)
 4. 30Dejting (över 30 år)
 5. 40Dejting (över 40 år)
 6. Singles 50 (över 50 år)
 7. 60Dejting (över 60 år)
 8. C-Date (sporadiska relationer)
Fördelar

👍 Det är lätt att komma åt denna webbplats
👍 Tack vare personlighetstestet behöver du inte ägna mycket tid åt att leta efter din perfekta match
👍 Webbplatsen är tillgänglig över hela världen och du kan översätta till över 15 språk
👍 Vissa funktioner som tillhandahålls av eDarling är gratis
👍 Den här onlineplattformen är ett utmärkt val för ett långsiktigt förhållande
👍 Grundläggande funktioner är gratis
👍 Det är möjligt att använda denna plattform via din smartphone. Du behöver bara ladda ner appen från App Store eller Google Play

Nackdelar

👎 För att kontakta andra medlemmar och låsa upp funktioner måste du köpa ett premiumkonto
👎 Personlighetstest och matchning av affiniteter är mindre exakt än i be2
👎 Den har inte lika många registrerade medlemmar som be2

Historien om eDarling

Det första vi lägger märke till när vi går in på eDarling elitdejtingwebbplats är statistiken. Som grundarna av denna globala webbplats hävdar finns det mer än 14 miljoner användare världen över. Dessutom ökar detta antal dagligen, och mer än 20 000 personer skapar konton varje vecka. Ägarna nämner också att denna webbplats hjälper 500 singlar att träffa sin käresta varje månad, och 85 % av alla användare har sina examina. Men påverkar dessa siffror webbplatsens rykte? Det är bättre att veta mer om eDarlingens historia för att förstå det.

Grundarna av denna dejtingsajt lanserade den första versionen 2008. Eftersom de var från Tyskland var den endast tillgänglig för personer som bodde i detta land. Ett smart gränssnitt och en brist på meningslösa funktioner gjorde dock denna plattform populär i andra europeiska länder, främst i Frankrike, Tjeckien, Sverige och Spanien. För att göra den här plattformen mer användbar internationellt bestämde sig utvecklarna för att lägga till olika språk.

Idag kan du alltså träffa din kärlek här, även om du inte talar tyska men ändå letar efter någon som kan tillfredsställa dina behov.

Eftersom denna webbplats har en stor användarbas finns det alltid någon som passar, oavsett tid eller dina preferenser.

Vi måste dock också nämna att den lockar en mer mogen publik över 35 år, vilket är rimligt. Huvudsyftet med eDarling är att hjälpa människor med seriösa avsikter att träffa sina älskade partners som kommer att vara redo att tillbringa hela livet tillsammans. Det är därför du bör förstå i förväg om du är beredd att bygga upp ett långsiktigt förhållande. Det är bättre att välja en annan plattform om ditt svar är negativt. Annars kommer du att bli missnöjd med din upplevelse på denna globala dejtingplattform.

eDarling: de första stegen

För att komma igång måste du registrera dig, vilket till en början verkar vara en kort process. Du börjar med att fylla i grundläggande personuppgifter för att skapa ett konto. Därefter kommer dock det berömda eDarling-testet, och du måste ägna mycket tid åt det, eftersom det är mycket långt och detaljerat.

Testet visar tydligt att det viktigaste för den här portalen är att identifiera användarens egenskaper och preferenser för att kunna matcha dem med andra personer. Detta kan vara ett argument för eller emot, beroende på hur du är och vad du söker på webbplatsen.

Verktyg som erbjuds av eDarling

När vi är klara med texten och är inne på vårt nya eDarling-konto finns det olika sektioner med verktyg som hjälper oss att hitta en partner. Dessa är:

 • Min profil: Här hittar vi vår egen profil, som är mycket komplett och omfattande på grund av den typ av kontaktsida vi befinner oss på.
 • Brevlådan: Här tar vi emot privata meddelanden från andra användare.
 • Föreslagna matchningar: Baserat på det inledande eDarling-testet föreslår portalen i den här sektionen de personer som portalen anser stämmer bäst överens med vår personlighet och det vi söker.
 • Sökmotor: Detta är verktyget för att söka efter användarprofiler.

Webbplatsen erbjuder också andra funktioner, som att skicka kompatibilitetstester till andra användare eller att ge gilla och kommentera delar av profilerna. Vi måste dock komma ihåg att användningen av många av de verktyg och funktioner som vi har diskuterat är avgiftsbelagda. Nedan ser vi priserna på eDarling.

Registreringsprocess

Det första du måste göra innan du börjar prata med en främling är att skapa din profil. Var inte rädd för den här processen. Även om den här sajten är gjord för seriösa åtaganden kräver den ändå inte att du lämnar några privata uppgifter för att bli medlem. För att göra denna procedur mer okomplicerad följer du instruktionerna nedan.

Först går du in på eDarlings huvudsida och rullar nedåt för att välja språk.

 • Efter att ha översatt sidan kommer du åt formuläret. Du måste fylla i alla luckor där för att skapa ditt konto. I det här fallet måste du ange allmänna uppgifter, t.ex
 • Ditt kön;
 • Det kön du söker (Den här webbplatsen välkomnar alla sexuella läggningar. Därför kan du välja ditt kön om du tillhör hbtq-gruppen);
 • E-postadress;
 • Lösenord.

Därefter måste du godkänna reglerna för eDarling innan du skickar ditt formulär. Det är naturligtvis möjligt att klicka på krysset utan att läsa dokumenten. Vi rekommenderar dock att du gör detta i förväg. Annars kommer du aldrig att få reda på hur detta företag använder de uppgifter du lämnar. Dessutom kommer du att bli förvånad om moderatorer oväntat blockerar din profil.

Du kommer att få ett brev till din e-postadress om du godkänner reglerna och har lämnat korrekta uppgifter i din ansökan. I detta brev kommer du att se länken. Klicka på den för att bekräfta att du är en riktig person.

Du kan gå vidare till nästa steg om du har klarat verifieringen. I det här fallet är det möjligt att anpassa din profil. För att göra den mer enastående kan du ladda upp några av dina bilder. Dessutom kan du på den här webbplatsen svara på frågorna från frågesporten. Detta test innehåller några frågor om din personlighet och de saker du tycker om. Det här frågetecknet är inte obligatoriskt. Du kan alltså hoppa över detta steg och återkomma till det när du vill. Det är dock bättre att besvara dessa frågor innan du söker efter andra medlemmar i denna globala gemenskap. Genom att göra detta hjälper du matchningssystemet att fungera bättre eftersom det hittar din perfekta matchning snabbare, och du behöver inte spendera timmar med att leta efter din själsfrände.

Anmälningsprocessen via din smartphone är densamma. Det enda du behöver göra i förväg är att ladda ner appen. Du kan gå in på den här webbplatsen när du vill genom att använda din e-postadress och ditt lösenord.

Finns det falska profiler på eDarling?

Den här frågan stör alla som vill träffa någon speciell, särskilt om vi pratar om äktenskap. Ägarna till eDarling förstår att ingen vill ha att göra med bedragare eller falska konton. Det är därför de gör sitt bästa för att skydda alla från sådana användare.

Det viktigaste skyddet de använder sig av är verifiering. Alla som vill gå med i detta community måste bekräfta den e-postadress som anges i registreringsformuläret. Så du bör aldrig ange fel information om du vill använda den här dejtingsajten utan problem.

Dessutom tar den här sajten hand om foton som användarna laddar upp. I det här fallet har de ingen verifiering. Icke desto mindre måste alla som lägger upp nya bilder vara försiktiga och aldrig dela material som innehåller något explicit. Dessutom är det bättre att undvika att ladda upp bilder som inte tillhör dig. Annars kommer moderatorerna att radera dem permanent.

Trots detta kan administrationen inte fastställa alla som börjar bete sig illa, och därför finns det fortfarande en chans att möta en bedragare. Du kan alltså blockera en annan användare om han eller hon verkar misstänkt. Som ett resultat kommer den här medlemmen aldrig att få tillgång till din sida igen.

Särskilda egenskaper

eDarling har som främsta uppgift att hjälpa singlar att träffa sin partner. För att uppnå detta mål har de lagt till många funktioner som gör din kommunikation roligare. Här är alternativ som du bör prova först:

 • Personlighetstest. Det här frågetestet är en utmärkt lösning för personer som är angelägna om att träffa sin perfekta match snabbare. Ett par frågor hjälper matchningssystemet att hitta den bästa partnern. För att få tillgång till det här testet behöver du inte bli premiummedlem.
 • Skalan. Med hjälp av den här funktionen kan du ta reda på om din profil är komplett eller om du fortfarande har något att lägga till för att göra din sida mer attraktiv. Att lägga till mer information hjälper dig också att träffa någon som kommer att ha samma preferenser och intressen.
 • Datingtips. Är det första gången du försöker träffa ditt öde på nätet? Då är det här avsnittet för dig. På den här sidan får du tillgång till de mest användbara tipsen som hjälper dig att bygga upp ett varaktigt förhållande, oavsett hur långt bort din älskade partner är. Dessutom hittar du andra användbara artiklar som kommer att göra din dejting mer fascinerande.
 • Tjäna pengar. Du kan bli partner hos eDarling och tjäna en förmögenhet. Det är bara att skapa ett nytt konto och dela länken till den här dejtingsajten på dina sociala medier eller din blogg. Personer som går med på sajten via din länk och svarar på testet kommer att ge dig pengar.

Sök partner

Du kan börja leta efter någon speciell efter att ha skapat ditt konto. Det är dock bättre att svara på testet i förväg om du har seriösa avsikter. Som ett resultat av detta kommer din upplevelse på denna dejtingplattform att bli ännu bättre och du kommer att hitta din käresta snabbt.

Hur fungerar eDarling?

Den här webbplatsen låter inte användarna söka efter sina matchningar med hjälp av filter. Det gör det dock inte sämre eftersom systemet låter dig välja någon för en trevlig konversation från en lista över dina matchningar.

Den här webbplatsen erbjuder dig nya profiler varje dag. Den väljer de mest lämpliga sidorna enligt ditt test. Därför kan du vara säker på att dessa personer kommer att tillfredsställa dig. Om du vill veta mer om en viss person från flödet klickar du på huvudbilden. Som ett resultat kommer du till kontot och ser andra uppladdade bilder och beskrivningen med lite bio. Du kan lägga till den här medlemmen till dina favoriter om den här användaren verkar attraktiv. Det är dock också möjligt att skicka ett leende för att visa din beundran. Din privata konversation kommer att starta om den här medlemmen också tycker att du är tilltalande. Därför är det bättre att förstå om din profil ser trevlig ut i förväg.

Ytterligare en funktion som du kan använda för att söka efter din partner är att gå till sidan “Besökare”. I den här kategorin ser du en lista över användare som nyligen har besökt din sida. Kanske kan du träffa någon i detta flöde.

Sökalternativ och filter på eDarling

Som nämnts ovan har den här webbplatsen ingen sökfunktion. Så det gör din upplevelse på eDarling mer engagerande eftersom du inte kommer att veta så mycket om din potentiella partner när du börjar din första konversation. Du kommer att upptäcka mer om dina potentiella partners efter flera meddelanden.

Kommunikationsmetoder

För att starta din interaktion med en viss användare skickar du den personen ett leende. Du kan kommunicera med hjälp av textmeddelanden om den här personen accepterar ditt erbjudande. Det är möjligt att komma närmare varandra genom att dela dina foton och videor. Trots detta måste även detta material uppfylla kraven för eDarling.

eDarling säkerhet

Alla som börjar dejta på nätet har en sådan fråga, och när det gäller eDarling är svaret positivt eftersom ägarna gör sitt bästa för att skydda sin plattform från bedragare.

Den tekniska sidan av skyddet
När du skapar din profil behöver du inte lämna mycket information. Dessutom måste du verifiera din e-postadress för att gå med i denna gemenskap.

Den här webbplatsen samlar inte in dina kreditkortsuppgifter om du väljer att köpa en premiumversion. Dessutom överför den inte denna information till tredje part.

Kundsupport
Du kan kontakta kundsupport om du vill rädda några problem med webbplatsen. Skicka ditt meddelande till teamet av professionella utvecklare genom att använda e-postadressen support@edarling.de, och moderatorer kommer att svara dig inom en dag.

Gratis vs Premium

Funktioner för gratis medlemskap

Om du börjar använda den här dejtingwebbplatsen gratis kommer du att kunna:

Ladda upp dina foton;
Besvara personlighetstestet;
Se dina matchningar;
Se andra användares konton.

Funktioner för Premium-medlemskap

När du köper en premiumversion av eDarling kan du:

Se dina besökare;
Skicka och ta emot meddelanden;
Se medlemmar som lagt till dig till sina favoriter.

Vanliga frågor (FAQ)

Hur klarar man eDarling Photo Verification?
Du behöver inte verifiera dina foton för att ladda upp dem. Se bara till att de inte innehåller något explicit material.

Hur raderar jag mitt eDarling-konto?
För att sluta använda den här webbplatsen går du till ditt konto och besöker inställningar. Klicka sedan på det här alternativet i listan.

Hur ser man vem som gillar en på eDarling utan att betala?
Den här funktionen är endast tillgänglig för användare som har en premiumversion av eDarling.

Hur blockerar man någon på eDarling?
För att blockera medlemmen går du till den här sidan och väljer det här alternativet nära profilbilden.

Hur avbryter man prenumerationen på eDarling?
Du kan sluta använda en premiumversion när du vill. I det här fallet går du till inställningarna och väljer det här alternativet. När du har gjort detta kommer du att kunna använda webbplatsen med gratis funktioner.

Slutsats

På det hela taget är eDarling ett bra alternativ om du vill hitta en fast partner, men om du är osäker eller om du letar efter en flört är det bättre att leta efter en annan typ av webbplats. Vi fann också fler funktioner och ett högre antal registrerade användare i Sverige på be2, en annan seriös relationssajt.

Alternativ till eDarling
 1. be2 (matchning av affinitet)
 2. 30Dejting (över 30 år)
 3. 40Dejting (över 40 år)
 4. Singles 50 (över 50 år)
 5. 60Dejting (över 60 år)
 6. Academic Singles (hitta utbildade singlar nära dig)
 7. C-Date (sporadiska relationer)
Besök eDarling

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *