happn

Happn

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Happn är en dejtingapp som har som mål att hjälpa människor att hitta potentiella partners baserat på deras verkliga möten och korsningar i vardagen. Appen använder sig av geografisk platsdata för att spåra när och var användare har korsat vägar med varandra.

Topprankade dejtingsajter i Sverige
 1. be2 (matchning av affinitet)
 2. 30Dejting (över 30 år)
 3. 40Dejting (över 40 år)
 4. Singles 50 (över 50 år)
 5. 60Dejting (över 60 år)
 6. Academic Singles (hitta utbildade singlar nära dig)
 7. C-Date (sporadiska relationer)

Målgruppen för Happn-appen är främst singlar som är intresserade av att träffa nya människor som de har passerat i det verkliga livet. Det kan vara personer de mötte på gatan, på caféet eller i närheten av deras arbetsplats.

Huvudfunktionen i Happn är “krossa” (crush) och att skicka meddelanden till personer du har korsat vägar med. När två personer har visat ömsesidigt intresse genom att krossa varandra, kan de börja chatta och lära känna varandra bättre.

En av de mest utmärkande funktionerna hos Happn är dess fokus på verkliga möten och korsningar. Till skillnad från andra dejtingappar, som oftast använder en bredare geografisk radie eller matchar baserat på intressen och preferenser, betonar Happn betydelsen av att ha passerat någon i verkliga livet. Detta ger en känsla av direkt gemenskap och kan öka chansen att möta någon med liknande intressen eller livsstil.

Happn-appen ger användarna möjlighet att återansluta med personer de har mött tidigare eller kanske missat att ta kontakt med vid första mötet. Detta ger en extra dimension av spänning och möjlighet att utforska potentiella romantiska intressen i sin egen vardagsmiljö.

Det är värt att notera att Happn-appen, precis som alla andra dejtingappar, kräver att användarna är medvetna om sin personliga säkerhet och använder appen med sunt förnuft när de träffar nya människor.

Alternativ till Happn
 1. be2 (matchning av affinitet)
 2. 30Dejting (över 30 år)
 3. 40Dejting (över 40 år)
 4. Singles 50 (över 50 år)
 5. 60Dejting (över 60 år)
 6. Academic Singles (hitta utbildade singlar nära dig)
 7. C-Date (sporadiska relationer)
Besök Happn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *