Om Sidan

Dejtingse.com är en webbplats som visar information om dejtingsajter och appar riktade till svenska singlar. I varje post visar vi en fullständig genomgång av varje tjänst som erbjuder användbar information för användaren. Varje artikel har betyg och kommentarer från besökare. På detta sätt erbjuder vi våra besökare möjlighet att läsa betyg och åsikter från användare och att dela sina åsikter och erfarenheter i varje tjänst.

På detta sätt är vår avsikt att ge råd till personer som letar efter dejtingtjänster och att träffa människor i Sverige. Vissa dejtingtjänster som vi rapporterar på vår webbplats ger kompensation för reklam, men i vår katalog inkluderar vi alla typer av sidor oavsett om de erbjuder reklamersättning. Det enda kravet är att den har en viss popularitet i Sverige.

Om du vill dela med dig av din åsikt eller erfarenhet av någon tjänst med samhället kan du göra det genom att skriva i kommentarerna. På detta sätt kommer du att bidra så att våra besökare får referenser till varje tjänst innan de bestämmer.

Dejtingsajterna och apparna som vi pratar om på vår webbplats kan ändra deras användarvillkor, priser och funktioner utan föregående meddelande, så vi kan inte garantera noggrannheten i informationen eller de priser som visas. Men genom att komma åt varje länk kan du få uppdaterad information om funktioner och priser, om tillämpligt, för varje tjänst.

För ytterligare frågor kan du skicka ett mejl till admin@dejtingse.com.

Tack för ditt besök!