victoria milan

Victoria Milan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Victoria Milan är en webbplats från Digisec Media Limited som lovar att ta dig ur monotonin genom pardejting och hemlig dejting. Därför lovar den säkerhet, anonymitet och integritet för dem som är gifta eller har en partner, men som vill krydda sitt sexliv.

Topprankade dejtingsajter i Sverige
 1. be2 (matchning av affinitet)
 2. 30Dejting (över 30 år)
 3. 40Dejting (över 40 år)
 4. Singles 50 (över 50 år)
 5. 60Dejting (över 60 år)
 6. Academic Singles (hitta utbildade singlar nära dig)
 7. C-Date (sporadiska relationer)
Fördelar

👍 Ett stort antal användare. Det är lätt att hitta någon att chatta med när som helst, eftersom det finns medlemmar av alla raser, åldrar och inriktningar.
👍 En av de mest populära webbplatserna för utomäktenskapliga affärer
👍 Ett stort antal registrerade medlemmar
👍 Tekniskt stöd finns tillgängligt

Nackdelar

👎 Rekommenderas inte starkt för att hitta ett långsiktigt förhållande
👎 Mycket dåligt betyg på Trustpilot
👎 Många klagomål från användarna
👎 Många oseriösa profiler

På den här webbplatsen behöver du inte oroa dig för att någon ska känna igen dig. Med deras “anonymiseringsverktyg” kan du dölja ditt ansikte eller sudda ut bilden och dela den endast med dem du bryr dig om.

Inte ens om din partner oväntat kommer in i rummet och ser att du kollar på en otrohetswebbplats. Victoria Milan har en panikknapp som omedelbart tar bort dig från webbplatsen, och i stället visas en knapp för att inte engagera dig.

För att skydda dina data är Victoria Milan stolt över att ha utvecklat ett säkerhetssystem som till och med vissa regeringar skulle avundas.

Victoria Milan har hittills över 200 000 användare i Sverige och över 6 miljoner i hela världen, inklusive gifta, förlovade och singlar. I vår recension förklarar vi hur webbplatsen fungerar, hur mycket den kostar, vilka verktyg den erbjuder och mycket mer.

Registrera

👉 Gratis registrering
👉 Verifiering av e-postadress krävs
👉 Du kan välja det land där du vill hitta ditt äventyr.
👉 Enkelt gränssnitt för att skapa en profil
👉 Använd “anonymiseringsverktygen” för att dölja ditt ansikte.

Att registrera sig hos Victoria Milan tar 3-5 minuter. Du behöver bara en giltig e-postadress (som förblir privat) för verifiering.

När du registrerar dig får du först en fråga om vem du är, ditt civilstånd och vad du söker. Du kan till exempel vara en gift man som söker en kvinna, en gift kvinna som söker en man, en ensamstående man som söker en kvinna och så vidare upp till 8 alternativ. Även singlar har en egen box och kan söka efter en sexdejt även om de inte har någon partner.

Därefter följer några frågor om ditt fysiska utseende, val av användarnamn och lösenord på plattformen, godkännande av användarvillkoren och skapande av din profil.

Nu måste du gå till din inkorg och bekräfta ditt e-postmeddelande genom att klicka på länken som Victoria Milan skickat till dig. Misströsta inte, e-postmeddelandet tar några minuter att komma fram. Om du inte hittar den, kontrollera din skräppostmapp innan du begär en ny.

Efter bekräftelsen måste du ladda upp ett foto, men du kan också hoppa över detta steg och spara det till senare. När du laddar upp ett foto ska du komma ihåg att du kan ställa in det som privat eller offentligt och använda en av de masker som Victoria Milan tillhandahåller.

För att göra ditt äventyr perfekt kan du välja vad du letar efter på plattformen från listan med alternativ: kortsiktigt? långsiktigt? bara titta och bläddra? Du kan också ange vad du tänder på, ditt yrke, din utbildningsnivå, din inkomst, om du röker eller dricker och din libido. Oroa dig inte om du inte vill svara på frågorna, du kan alltid ge ett undvikande svar som “Vill du verkligen veta?”.

Nu när ditt konto är skapat kan du njuta av Victoria Milan!

Metoder för kontakt

Kontakten med andra medlemmar på Victoria Milan kan vara begränsad om du inte har ett premiumkonto. I praktiken kan du bara bläddra bland profiler och lägga till medlemmar i dina favoriter. Andra medlemmar kan skicka dig blinkningar och lägga till dig i sina listor, men du kan inte få reda på vilka de är.

Om du har en premiumprofil kan du be andra användare att ge dig den information som de har lämnat tomt i sin profil. Klicka bara på knappen “Fråga” bredvid det du vill veta. När medlemmen svarar på din fråga får du ett meddelande.

På Victoria Milan kan du surfa fritt i vilket land som helst. Varje land ger dig ett antal medlemmar i fokus. Om du vill bli en av dem ska du se till att din profil alltid är uppdaterad och att dina bilder alltid är nya.

Om du vill gå längre, här är kontaktverktygen för Victoria Milan:

 • Meddelanden
  Denna premiumfunktion lagrar alla meddelanden som du har fått från olika medlemmar. De sorteras i tre mappar: Alla meddelanden, Olästa meddelanden och Meddelanden från inloggade medlemmar.
 • Chatt
  Den finns på höger sida av webbplatsen. Du kan använda den för att snabbt skicka ett styggt meddelande till dina vänner. Du kan också få blinkningar, favoriter och gåvor i chattfunktionen.
 • Gåvor
  Victoria Milan erbjuder virtuella gåvor för att förbättra din hemliga dejtingupplevelse med stil. Som en premiumfunktion kan du ta emot och skicka gåvor så länge du har krediter (en del av din prenumeration). För en sexmånadersprenumeration får du 500 krediter och för en tolvmånadersprenumeration får du 1 000 krediter.
 • Wink
  Att blinka till en medlem i Victoria Milan är ett sätt att låta dem veta att du är intresserad och få deras uppmärksamhet. Du kan skicka så många blinkningar du vill och det är gratis.
 • Privat nyckel
  Detta är en annan funktion i Victoria Milans premiumplaner som gör att du kan se andra medlemmars privata foton. På den här fliken ser du alla förfrågningar som du har fått och alla förfrågningar som du har skickat.

Profiler

Victoria Milan ser till att du kan dölja din identitet helt och hållet med Anonymous. Detta förklarar varför många konton du hittar har suddiga profilbilder.

Du kan också upptäcka att en del av dina personuppgifter är dolda. Detta är för att skydda Victoria Milan-medlemmarnas integritet.

En offentlig detalj som kan vara avgörande för äventyrsälskare är platsen för datumet. Du kan välja vilket land som helst där du kan träffa dina potentiella partners. Samtidigt kommer användare från det landet att hitta dig i sin sökning.

Men du har också ett annat sökalternativ baserat på geografisk placering. Här visar Victoria Milan dig de närmaste användarna i närheten av din nuvarande plats. Använd det här alternativet för att organisera dina möten och upplevelser på nolltid.

I Victoria Milan är medlemsprofilerna ganska detaljerade. Därför måste du hålla dig uppdaterad om du vill lyckas på denna äventyrssajt. Dina bästa egenskaper, din nivå av sexuell lust och vad du tänder på är några av de uppgifter du kan dela med dig av.

Här är några snabba tips för att göra din profil mer detaljerad:

 • Var specifik
  Användarna gillar att snabbt bläddra igenom profiler. Det är bäst att vara specifik om dina önskemål så att folk tar hänsyn till dem.
 • Håll dig positiv
  Du blir mer attraktiv om du har en positiv attityd. Att skicka goda vibbar till besökare gör dig mer sympatisk.
 • Lämna inga tomma fält
  Du får fler kontaktförslag när du fyller i din profil. Och Victoria Milan gör det enkelt att välja från en lista med alternativ. En komplett profil kan ge dig fler besök, likes och meddelanden.
 • Var ärlig
  Precis som du föredrar andra medlemmar en ärlig profil. Försök därför att kontrollera dina svar och hålla dem tydliga och kortfattade. Det är bäst att inte undanhålla information. På Victoria Milan söker alla samma sak och ärlighet uppskattas.

Gratis och betalda tjänster

Gratis

Registrering och skapande av profiler
Sökfunktioner
Skicka blinkningar
Lägg till i favoriter
Se vem som har besökt din profil
Visa andra medlemmars offentliga foton

Betald

Skicka och läsa meddelanden
Skicka gåvor
Begär att foton skickas till dig privat
Se vem som har lagt till dig i sina favoriter
Använd krediter

Specialverktyg

För att göra din erfarenhet av affärer och otrohet säkrare och mer intressant ger Victoria Milan dig ett antal verktyg, varav de flesta endast är tillgängliga för Premium-medlemmar:

Verktyg för anonymisering
Det här verktyget är ett av de få som du kan få gratis i Victoria Milan. Du har möjlighet att “sudda” ditt foto eller lägga till en av de många “masker” som erbjuds för att bevara din anonymitet. Men kom ihåg att om någon du gillar frågar dig kan du alltid skicka dem dina bilder för att visa hur vacker du är.

Panikknapp
Det sista du behöver på en diskret dejtingsajt är att din partner får reda på vad du är. När plötsliga hot uppstår gör Victoria Milan det enkelt att fly med sin panikknapp.

Det är den lilla panikknappen längst ner till höger på sidan som leder dig direkt till en säker webbplats som inte väcker misstankar. Under testet omdirigerades vi till YouTube.

Utvalda användare
Victoria Milan vill inte att du ska begränsa dina val till användare som står dig nära. Med det här alternativet kan du träffa medlemmar från hela världen.

Flytta från land till land och bli stjärnan bland alla sexiga kvinnor som letar efter en flört.

Gåvor
Victoria Milan har lagt till virtuella gåvor för att berika din hemliga dejtingupplevelse med tavlan för mottagna och skickade gåvor.

Det kan dock hända att du måste låna pengar för att köpa presenter till någon. Oroa dig inte, Victoria Milan tar dig direkt till köpsidan. Men om du är premiummedlem ingår krediterna redan i din prenumeration.

Sök i
I Victoria Milan kan du söka efter användare som befinner sig i ditt område för tillfället. Detta kan vara det snabbaste sättet att få en het match.

Besök
Ta reda på vilka som har besökt din profil och skicka dem blinkningar, gåvor eller meddelanden. Det gör det mycket lättare att flirta.

Betalningsalternativ

-Kreditkort
-Debitkort
-Paysafecard

Om du vill få ut det mesta av de äventyr som Victoria Milano har att erbjuda måste du ha plånboken redo. Men om du väljer premiumversionen får du många fördelar och tillgång till funktioner och verktyg som gör det möjligt att lyckas med denna passion.

Du kommer att kunna få tillgång till meddelandesystemet, veta vem som har lagt till dig i sina favoriter (något mycket praktiskt om du vill ha en nästan garanterad framgång) och skicka gåvor som får dig att sticka ut från mängden, tack vare de krediter som Victoria Milan erbjuder dig i samband med din prenumeration.

Prenumerationer på Victoria Milan förnyas automatiskt var tredje månad, om du inte anger något annat. För att ändra detta alternativ klickar du på ikonen “Min prenumeration” i menyn till vänster, bredvid din profilbild. Där väljer du punkt 6 “Din prenumeration löper ut den…”, klickar på datumet och väljer “avaktivera” för att avbryta din prenumeration på tidningen.

För att bevara din integritet använder Victoria Milan 256-bitars kryptering, Amazon Web Services, Norton by Symantec och SSL Trust. Detta system kallas anonym fakturering och säkerställer att :

Victoria Milan kommer aldrig att visas på dina kontoutdrag.
Det namn som Victoria Milan står under på dina kontoutdrag ändras ofta.
Dina kortuppgifter är helt krypterade och 100 % konfidentiella.
Victoria Milan-anställda har inte tillgång till din personliga faktureringsinformation.
Om du inte är nöjd med din prenumeration kan du dessutom säga upp den när som helst genom att kontakta kundtjänsten minst sju dagar före förnyelsetiden.

Alternativ till Victoria Milan
 1. be2 (matchning av affinitet)
 2. 30Dejting (över 30 år)
 3. 40Dejting (över 40 år)
 4. Singles 50 (över 50 år)
 5. 60Dejting (över 60 år)
 6. Academic Singles (hitta utbildade singlar nära dig)
 7. C-Date (sporadiska relationer)
Besök Victoria Milan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *