bumble

Bumble

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Bumble är en dejtingapp som utvecklades 2014 av den tidigare Tinder-anställda Whitney Wolfe. Även om denna plattform bygger på en liknande modell som Tinder har den några saker som skiljer sig från den. På Bumble är det kvinnorna som kontrollerar samtalen. När matchningar föreslås är det kvinnorna som tar det första steget, eftersom det bara är de som kan inleda konversationen. Denna princip står i kontrast till hur konventionella dejtingsajter fungerar.

Topprankade dejtingsajter i Sverige
 1. be2 (matchning av affinitet)
 2. 30Dejting (över 30 år)
 3. 40Dejting (över 40 år)
 4. Singles 50 (över 50 år)
 5. 60Dejting (över 60 år)
 6. Academic Singles (hitta utbildade singlar nära dig)
 7. C-Date (sporadiska relationer)

Bumble vill minska antalet otrevliga meddelanden som kvinnor får i dejtingappar. Den här plattformen är inte för dem som vill ha kontroll över samtalen hela tiden.

Precis som på Tinder är sättet att visa intresse för en profil att svepa uppåt på fotot. På så sätt är Bumble perfekt för tjejer som vill ha kontroll över vem som kan kontakta dem och inte behöva gå igenom hundratals meddelanden från främlingar.

Bumble-appen verkar vara styrd av det fysiska utseendet, vilket gör Bumble till en lämplig webbplats/app för tillfällig dejting. För dem som söker seriösa relationer kan andra webbplatser som Par Perfect eller Be2 vara mer lämpliga.

Eftersom det är en plattform där kvinnor har kontrollen är det förvånande att förhållandet mellan kvinnor och män är nästan lika stort. Bumble har mer än 3 miljoner månatliga besökare från USA och 6,3 miljoner från hela världen. En stor del av medlemmarna är mellan 23 och 35 år gamla. Men i allmänhet tillhör medlemmarna den yngre generationen.

Kvinnliga medlemmar har fler privilegier än manliga medlemmar, men det finns fortfarande en högre andel män i appen, även om skillnaden inte är så stor.

Som en platsbaserad applikation ber Bumble sina medlemmar att ange sin plats. Användarens plats avgör vilken korrespondens de får. En användare som surfar från sin hemstad kommer sannolikt att se många bekanta ansikten, t.ex. grannar, klasskamrater och vänner. Men i ett annat geografiskt område visas användare från den platsen.

Du kan registrera dig och få tillgång till Bumble via din webbläsare genom att gå till deras webbplats eller via deras mobilapp.

Alternativ till Bumble
 1. be2 (matchning av affinitet)
 2. 30Dejting (över 30 år)
 3. 40Dejting (över 40 år)
 4. Singles 50 (över 50 år)
 5. 60Dejting (över 60 år)
 6. Academic Singles (hitta utbildade singlar nära dig)
 7. C-Date (sporadiska relationer)
Besök Bumble

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *